nabel.png
OM NABEL MARKETING

Nabel Marketing hjälper kunder att skapa marknadsföring som bygger på tydliga strategier, välformulerad kommunikation och kreativ design som budbärare och därigenom förmedlar företaget sitt budskap och identitet.

Vi är en kreativ partner och kan hantera produktionen. Ofta är vi strategiskt ansvariga för kundens totala kommunikation och fungerar då som företagets egen marknadsavdelning eller inhouse-byrå. Vi åtar oss även kortare eller längre interimsuppdrag som marknads-/kommunikationschef.

Vårt arbetssätt skiljer sig från hur branschen traditionellt arbetar bl a genom att vi samarbetar i oberoende nätverk vilket ger oss möjligheten att anlita de främsta specialisterna inom olika områden. Vi får ofta höra från våra kunder att vårt engagemang i projekt och kundsamarbeten är en av våra styrkor. Vårt mål är alltid att överträffa dina förväntningar!

Våra arbetsmetoder följer vår miljöpolicy och vårt kvalitetsssystem som säkerställer kvalitet i projekten och gör det lätt att följa arbetets gång.

Vill du veta mer - Kontakta oss för ett resonemang kring era planer.
Vi erbjuder roliga, kreativa idéer baserade på kunskap och erfarenhet.

 

Välkommen att utmana vår kreativitet så ska vi förbättra dina affärer!

ulrikanabel

 

Ulrika Nabel

VD/Projektledare/Creative Director

 

Ulrika Nabel har lång erfarenhet
av marknadsföring i olika roller
på svenska, amerikanska och europeiska bolag samt reklambyråer.

Hon har examen från Berghs School of Communications.

 

Nabel Marketing AB

Kevinge Strand 21 K

182 57 Danderyd

E-post info(@)nabel.se